Gritco MiniPro szemcseszóró berendezés

AZ EGYEDI NYOMÁSTÁROLÓ RENDSZER IDŐT, LEVEGŐT ÉS PÉNZT TAKARÍT MEG.

Leírás

A megfelelő szóróanyag kiválasztása, a helyes szórási munkanyomás beállítása nagyon fontos tényezők a hatékony de mindenek felett biztonságos eljárásnak. Mindezek mellett a koptató anyag adagolása, a szórási technika, a sűrített levegő kezelése és a keletkező por elleni védelem is fontos és nem elhanyagolható szempontok.
Az innovatív MiniPro speciálisan sokféle szórási feladatra tervezett egység, pontos precíz vezérléssel és finomszemcse adagolással, amely lehetőséget kínál a 0,1 – 10 bár közötti munkavégzésre.
A berendezéssel a feladathoz mérten mindenfajta szóróanyag használható legyen szó általános felülettisztításról, vagy érzékeny restaurátor munkáról.
További kiegészítőkkel a speciális Szódaszórás alkalmazás is hatékonyan végezhető a legkevesebb ARMEX™ szódabikarbóna felhasználásával.
PROFESSZIONÁLIS SZÓRÓEGYSÉG EGYEDI TULAJDONSÁGOKKAL és MINIMÁLIS SZÓRÓANYAG FELHASZNÁLÁSSAL !
A hagyományos szóróberendezésekkel ellentétben a MiniPro tartálya azonnal nyomás alá kerül mután megtöltöttük szóróanyaggal.
Ennek a „készenléti” üzemmódnak köszönhetően a szóróanyag szinte teljes sebességen indul amikor aktiválják a szórótömlő végén lévő “Start/Stop” kapcsolót.
Csak újratöltésnél kell a tartálynyomást elengedni, munkavégzés megszakításakor a berendezés nem engedi el a tartálynyomást, mely eredménye:
  • javított, pontosabb termelési eredmények
  • nincs idő, szóróanyag és sűrített levegő pazarlás
  • a leghatékonyabb módszer Szódaszórás® alkalmazáshoz.

 

MIÉRT BIZTOSÍT TÖBBET A MINIPRO SOROZAT A TÖKÉLETES SZEMCSESZÓRÁSHOZ ?
  1. A vezérlő panel egyszerű használatot biztosít. A nyomásszabályzó lehetővé teszi a pontos szórási munkanoymás beállítását. Ez nem csak a pontos szemcseszórási eredmények elérése szempontjából fontos, hanem az alapfelület sérülésének/károsodásának elkerülése érdekében is. A bemeneti szűrő tovább fokozza a probléma mentes szemcseszórást, eltávolítja a sűrített levegőben lévő végső nedvességet és maradványokat.
  2. A védőhálóban lévő szórótömlő és vezérlevegő tömlők a berendezés konzolján tárolhatóak.
  3. Ergonómikus elforgó fejű szórófej ravasszal a szórási munka gyors indításához / leállításhoz.
  4. Csökkentett szóróanyag felhasználás és porképződés az adagoló szelep pontos beállításának köszönhetően.
  5. A szemcse méretére fixen beállított vezető garantálja a helyes fogyasztását, mint pl. Szódaszórás® alkalmazásnál.
  6. Kevesebb por a különböző vizes szórás (vapour blasting) kiegészítők lehetőségével.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonnal indul- és leáll, nincs késlekedés. Egyedi a MiniPro szóróanyag adagoló szelepe is, mely a munka megkezdésénél pneumatikus vezérlésre nyit, majd a szórás leállításánál lezár. Ezzel elkerülhető az indításkor fellépő nem kívánt (igen sok) szóróanyag kifújás, mint ami sok más rendszerre jellemző. A MiniPro egyedi kivitelének köszönhetően ma a legpontosabb és leghatékonyabb szóróberendezés optimális szóróanyag felhasználással.
Az egység egésze maximális eleget tesz a vonatkozó európai biztonsági irányelveknek; PED – European Pressure Equipment Directive 2014/68/EU.